Estàs sent redirigida al web de la sala per a poder finalitzar la compra de les entrades.

L’Afluent som una cooperativa de serveis culturals dedicada a la música i l’educació, amb una àmplia experiència en la producció i gestió cultural en les diferents fases del procés.

 

Considerem que el comissariat artístic és l’eina iniciadora per a qualsevol dels nostres projectes i una peça clau per abordar els diferents aspectes d’un esdeveniment o formació.

Defensem i promovem l’autogestió, la gestió col·lectiva i l’autodidactisme com a mètode de desenvolupament vàlid. El nostre caràcter no radicalitzat ens ajuda a buscar sempre el consens entre els diferents agents i a prioritzar l’acompanyament per sobre models jeràrquics verticals. Volem contribuir a fomentar i difondre l’escena de base com a pilar imprescindible per a la vertebració d’un sistema cultural ben assentat i ajudar a donar veu a qui històricament no n’ha tingut.

 

Tenim una vocació popular i inclusiva que volem demostrar amb les nostres accions i per això la nostra tendència ens fa anar cap a l’autosuficiència compartida.

 

Formem part de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i del grup de projectes Cultura Coop. Actualment, som un projecte associat a la Fàbrica de Creació – Fabra i Coats i col·laborem amb diferents programes de l’Institut de Cultura de Barcelona.

Els valors fonamentals de la cooperativa són:
Assequibilitat

Política de preus justos que permeti un accés universal a la cultura.

Cooperació

Bona entesa i esperit solidari amb el teixit d’agents professionals que treballen en el sector cultural.

Diàleg

Feina constant per fomentar l’intercanvi i el debat entre generacions, estils, etc.

Bones pràctiques

Foment i exercici de les bones pràctiques en matèria laboral.

Consens

Treball conjunt amb els artistes i altres agents implicats en les activitats a l’hora de pactar totes les condicions.

Perspectiva de gènere

Esforç constant per assolir la paritat i fer palpable la perspectiva de gènere en tots els projectes.

Sòcies

Marc Balfagón Iniesta (Barcelona, 1980) és llicenciat en Comunicació Audiovisual. Des del 2017 forma part de l’equip de comunicació de L’Afluent, des d’on ha coordinat la comunicació en xarxes de diversos cicles de concerts, com el Sala BCN, el Sala CAT i el Curt Circuit.

Ikram Bouloum Sakkali (Torelló, 1993) és una jove DJ i artista. Ha estudiat Humanitats, amb especialització en estètica moderna i contemporània. És membre dels col·lectius Zen55 i Jokkoo, i cofundadora del duet “iii”. Ha treballat al departament de comunicació del festival Primavera Sound. Des del 2017 forma part de l’equip de programació artística dels diferents projectes de L’Afluent, dins del qual es dedica fonamentalment a la prospecció de noves sonoritats i detecció de nous talents.

Miquel Cabal Guarro (Barcelona, 1977) és traductor literari del rus. Llicenciat en Filologia Eslava i doctor en Lingüística, ha publicat vint-i-cinc traduccions de narrativa i teatre d’autors com Andrei Platónov, Fiódor Dostoievski, Serguei Dovlàtov, Marina Tsvetàieva, Anton Txékhov, Daniïl Kharms, Martina Tsvetàieva, Lev Tolstoi i Mikhaïl Lérmontov, entre d’altres. Ha rebut el Premi Vidal Alcover 2014 de l’Ajuntament de Tarragona pel projecte de traducció de Petersburg, d’Andrei Beli. Compagina la traducció amb la recerca acadèmica i la gestió cultural. Ha estat director adjunt de l’Heliogàbal durant quinze anys i actualment és membre de la cooperativa de serveis culturals L’Afluent.

LINKEDIN

Sergi Egea Sala (Vic, 1987) és postgraduat en Gestió d’Empreses en la Indústria de la Música i tècnic superior en Producció d’Audiovisuals, Ràdio i Espectacles. Fundador del segell independent Famèlic, amb el qual van editar més de quaranta referències fins a 2019. Ha treballat en diverses institucions públiques i entitats privades. Del 2011 al 2017, ha estat cap de producció i adjunt a la direcció artística de l’Heliogàbal. Ha coordinat la producció tècnica i artística de totes les activitats de l’entitat, ja fossin de petit format (programació regular) com de gran format (Festigàbal). Desenvolupa les tasques de coordinació de projectes i producció de l’entitat i és adjunt a la direcció artística.

Artur Estrada Blanco (Barcelona, 1976) és gestor cultural i músic. Cantant i guitarrista de Nueva Vulcano, ha publicat cinc elapés i diversos senzills amb aquesta formació. Amb el grup anterior, Aina, va editar cinc llargs i diversos EP. Va ser director artístic de l’Heliogàbal durant tretze anys. Va marcar la línia artística general de l’entitat i en va definir els continguts, tant de la programació regular com pel que fa al festival d’estiu (Festigàbal) i els cicles de temporada (Ronda). Desenvolupa les tasques de direcció artística i programació.

Daniella Isamit Morales (Caracas, 1982) La seva investigació explora la noció i la construcció d’identitats, articulant i desarticulant com es compon aquest concepte. Ho fa a través de l’experimentació en matèria sonora. Compta amb un espai de difusió radiofònica a dublab i ràdio Primavera Sound. És també una de les creadores del col·lectiu Zen55, que explora les formes del nou club. És la persona encarregada del projecte Sin Sync de la sala VOL .

Cristina Noguer Guardiola (Girona, 1982) enginyera del disseny industrial i desenvolupament de producte i màster en interiorisme i disseny d’il·luminació. Alterna professionalment l’educació (Elisava, BAU) amb la consultoria, i des de 2018 col·labora amb L’Afluent en el disseny d’espais i rituals que ajuden al desenvolupament de les diferents activitats.

Sergio Picón Gonzalez (Badalona, 1977) és graduat superior en Sonologia i fundador del segell discogràfic Aloud Music, que porta editant referències des del 2003. Coneixedor i agitador del teixit musical de la ciutat, és membre de l’estudi de so Siete Barbas. Des del 2017 forma part de la cooperativa L’Afluent.

HISTÒRIC

Projectes Contacte
VOL
Paral·lel 62
Barcelona Acció Musical (BAM)
Sin Sync
En Residència
Els Vespres de la UB
Sons de Ciutat
Dimecres de so i cos
SitBack
Investigació nou model de Club
Acció Cultura Viva
Ràdio Rambles
R(oles) Festival Flamenco
Fàbrica de Creació – Fabra i Coats