, VOL

Parmesano + Salina + Glitterhouse
VOL

Starts 21/12/2018
Ends 21/12/2018

21:30 - 21:30

VOL (Sancho d'Àvila 78, Barcelona)

Parmesano + Salina + Glitterhouse

Divendres 21 de desembre · VOL
5€ / 15€ amb LP (taquilla) ·  21:30h

Concert Preu Compra

Parmesano té un nou EP! Vida Extra, cinc cançons gravades, mesclades i masteritzades per Milo Gomberoff (Familea Miranda). Inclou alguna raresa i l’EP Parmesano.

Amb el pas dels anys i segurament de forma inconscient, en Juanjo (Avecrem, Indiosingracia, Wapísimo), en Jordi (El gos binari), l’Edu (Circonite, Muzak, Wapísimo) i l’Àlex (Familea Miranda, Lasers) han rebaixat la tensió inherent al seu primer EP, en pro de transmetre una espontaneïtat i una frescura que, per moments, ens porta a exagerar, a dubtar sobre si el que estem escoltant és pop? En absolut, aquesta és la magia.

Amb el cant a l’uníson com aspecte redemptor i part fonamental en la pròpia dramatúrgia interna de la banda, així com la conya a dojo… Vida extra i Parmesano! EP resumeixen l’amistat, el talent i la nostàlgia que Parmesano signifiquen per a molts de nosaltres, a la vegada de transmetre l’experiència col·lectiva que suposen els seus directes (sens dubte, una de les millors bandes de la península).

Time Will Eventually Kill Us és l’últim treball de Salina i fa al·lusió a les dificultats de crear música en la societat actual i tanmateix brinda un aire d’optimisme i esperança a l’escena underground catalana. La recent incorporació de Carles Generó (L’Hereu Escampa) al baix suposarà un impuls més pel trio de Barcelona, que planeja encarar la gravació del seu primer LP el pròxim any ja amb la seva nova formació.

Glitterhouse és una banda d’indie rock formada a Barcelona el 2016 per l’Edu, la Paloma i el Dani. El seu so dels noranta és una barreja entre els inicis de Dinosaur Jr i Superchunk i el so lo-fi de bandes com Eric’s Trip o Sebadoh. A més de la seva primera Demo, la publicació de PreShrunk, el seu primer Ep, a l’estiu del 2017 deixa clara la importància fuzz, els encavalcaments i les melodies dels noranta com a identitat i carta de presentació en els quatre talls que componen el seu primer treball editat.