, r(oles)

Festival R(oles): Recital de ball flamenc amb Jesús Carmona

Starts 19/07/2020
Ends 19/07/2020

20:30 - 20:30

Pati del Districte de Nou Barris

Cicle “L’Estiu, al Pati!”: Festival de Flamenc de Nou Barris R(OLES)

Recital de ball flamenc amb Jesús Carmona

Diumenge 19 de juliol de 2020 · 20:30h · Pati del Districte de Nou Barris

Reserves exhaurides!

Jesús Carmona és una de les primeres figures del ball flamenc actual. Nascut a Barcelona l´any 1985, va començar a ballar als set anys i més tard es va llicenciar en Dansa Espanyola i Flamenc a l’Institut de Teatre. La formació específica i la pràctica professional li arriben de la mà de mestres com Antonio Canales, Rafaela Carrasco, Manolete, Eva Yerbabuena o Aida Gómez.

La seva llista de nominacions i èxits és interminable: el 2012 guanya el Premio Desplante del Festival de las Minas de la Unión, el festival de flamenc més longeu de l’art jondo; el 2013 obté el segon premi al Nacional de Flamenc de Còrdova, una altra de les cites més destacades de la seva disciplina; el 2014 obté una candidatura als Premis Max com a millor ballarí principal per la seva obra “Siete Balcones”, i el 2019 apareix nominat en tres ocasions per “Amator”.

A R(OLES), Jesús Carmona oferirà un recital de flamenc on destil·larà tot el coneixement adquirit als seus darrers vint anys. I ho farà a la seva ciutat i al Festival de Flamenc de Nou Barris, on va actuar quan tot el que avui ha aconseguit només era el somni d´un artista adolescent.

Horaris:

20:00 Obertura de portes

21:00 Jesús Carmona

Organitzat per:

Consell Municipal del Districte de Nou Barris.