, VOL

Zen55
VOL

Starts 11/10/2018
Ends 11/10/2018

23:00 - 23:00

VOL (Sancho d'Àvila 78, Barcelona)

Zen55

Dijous 11 d’octubre · VOL
6/8€ · 23:00h

Concert Preu Entrada

 

 

ZEN55 neix de la necessitat de generar una proposta de club oberta i inclusiva a Barcelona. Una festa que prioritza la lliure expressió, la diversió sense límits, a on es promou l’experimentació musical, escènica i la transgressió formal. Un espai no obert, no lineal, androgin i divers que s’oposa a qualsevol forma de discriminació.

En aquesta segona edició ens visiten els artistes japonesos Kazumichi Komatsu i Araki Masamitsu amb dos directes d’alta minuciositat.

Completen el cartell els dj sets de JENOVA, el projecte de l’artista madrilenya Laura Costat (Rallize counitat) i la Veeeky, artista multidisciplinària de Xangai, que desplegarà un set sonor i visual multigènere i contemporani.

ZEN55 neix de la necessitat de generar una proposta de club oberta i inclusiva a Barcelona. Una festa que priorititza la lliure expressió, la diversió sense límits, a on es promou l’experimentació musical, escènica i la transgressió formal. Un espai no obert, no lineal, andrògin i divers que s’oposa a qualsevol forma de discriminació.

En aquesta segona edició ens visiten els artistes japonesos Kazumichi Komatsu  i Araki Masamitsu amb dos directes d’alta minusiositat.

Completen el cartell els djsets de JENOVA, el projecte de l’artista madrilenya Laura Costat (Rallize counitat) i  la Veeeky, artista multidisciplinar de Xangai,  que desplegarà un set sonor i visual multigènere i contemporani.