Membres

Marc Balfagón Iniesta (Barcelona, 1980) és llicenciat en Comunicació Audiovisual. Des del 2017 forma part de l’equip de comunicació de L’Afluent, des d’on ha coordinat la comunicació en xarxes de diversos cicles de concerts, com el Sala BCN, el Sala CAT i el Curt Circuit.

Ikram Bouloum Sakkali (Torelló, 1993) és una jove DJ i artista. Ha estudiat Humanitats, amb especialització en estètica moderna i contemporània. És membre dels col·lectius Zen55 i Jokkoo, i cofundadora del duet “iii”. Ha treballat al departament de comunicació del festival Primavera Sound. Des del 2017 forma part de l’equip de programació artística dels diferents projectes de L’Afluent, dins del qual es dedica fonamentalment a la prospecció de noves sonoritats i detecció de nous talents.

Miquel Cabal Guarro (Barcelona, 1977) president del consell rector de la cooperativa. És gestor cultural i traductor literari de rus. Doctor en Lingüística, ha publicat més d’una trentena de traduccions de narrativa i teatre. Ha estat director adjunt de l’Heliogàbal més de quinze anys, durant els quals ha coordinat i supervisat les activitats i la comunicació de l’entitat i n’ha desenvolupat la gestió global. Ha sigut membre del Comitè Executiu del Consell de la Cultura de Barcelona fins el 2020. Desenvolupa les tasques d’administració, relacions institucionals i cerca i gestió de recursos públics i privats.

Sergi Egea Sala (Vic, 1987) secretari del consell rector de la cooperativa. És postgraduat en Gestió d’Empreses en la Indústria de la Música i tècnic superior en Producció d’Audiovisuals, Ràdio i Espectacles. Fundador del segell independent Famèlic, amb el qual van editar més de quaranta referències fins a 2019. Ha treballat en diverses institucions públiques i entitats privades. Del 2011 al 2017, ha estat cap de producció i adjunt a la direcció artística de l’Heliogàbal. Ha coordinat la producció tècnica i artística de totes les activitats de l’entitat, ja fossin de petit format (programació regular) com de gran format (Festigàbal). Desenvolupa les tasques de coordinació de projectes i producció de l’entitat i és adjunt a la direcció artística.

Artur Estrada Blanco (Barcelona, 1976) és gestor cultural i músic. Cantant i guitarrista de Nueva Vulcano, ha publicat cinc elapés i diversos senzills amb aquesta formació. Amb el grup anterior, Aina, va editar cinc llargs i diversos EP. Va ser director artístic de l’Heliogàbal durant tretze anys. Va marcar la línia artística general de l’entitat i en va definir els continguts, tant de la programació regular com pel que fa al festival d’estiu (Festigàbal) i els cicles de temporada (Ronda). Desenvolupa les tasques de direcció artística i programació.

Cristina Noguer Guardiola (Girona, 1982) enginyera del disseny industrial i desenvolupament de producte i màster en interiorisme i disseny d’il·luminació. Alterna professionalment l’educació (Elisava, BAU) amb la consultoria, i des de 2018 col·labora amb L’Afluent en el disseny d’espais, rituals i sotenibilitat que ajuden al desenvolupament de les diferents activitats.

Daniella Isamit Morales (Caracas, 1982) La seva investigació explora la noció i la construcció d’identitats, articulant i desarticulant com es compon aquest concepte. Ho fa a través de l’experimentació en matèria sonora. Compta amb un espai de difusió radiofònica a dublab i ràdio Primavera Sound. És també una de les creadores del col·lectiu Zen55, que explora les formes del nou club. És la persona encarregada del projecte Sin Sync de la sala VOL .

Sergio Picón Gonzalez (Badalona, 1977) és el fundador del segell discogràfic Aloud Music, que porta editant referències des del 2003. Coneixedor i agitador del teixit musical de la ciutat, és membre de l’estudi de so Siete Barbas. Des del 2017 forma part de la cooperativa L’Afluent. Actualment és el cap tècnic de la sala VOL.