Política de privacitat

 

 1. Informació General

 

L’Afluent SCCL, d’ara endavant RESPONSABLE, és el responsable del tractament de les dades personals de l’usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, per la qual cosa es facilita la següent informació del tractament:

 

1.1. Identificació del responsable del tractament

 

Les dades que l’usuari faciliti seran tractades per L’Afluent SCCL amb domicili C/Sancho d’Avila 76-78, 08018 Barcelona i CIF F66922246 (d’ara endavant, el “responsable”) amb les finalitats recollides en el punt següent. Pot contactar amb el responsable mitjançant l’adreça de correu electrònic subministraments@lafluent.com.

 

 1. Finalitats dels tractaments

 

2.1. Respondre a les qüestions que l’interessat faci arribar al responsable.

 

2.1.1. Termini de conservació: Les dades seran tractades fins a resoldre la qüestió plantejada per l’interessat. Després d’això, seran conservades durant cinc (5) anys per a la possible formulació, exercici o defensa de reclamacions.

 

2.1.2. Base jurídica: consentiment de l’interessat.

 

2.2. Tramitar encàrrecs de peticions de productes o serveis fets per l’usuari.

 

2.2.1. Termini de conservació: les dades seran tractades mentre hi hagi un interès per part de l’interessat en rebre el nostre butlletí electrònic.

 

2.2.2. Base jurídica: relació comercial.

 

2.3. Remetre a l’interessat informació sobre els serveis del responsable.

 

2.3.1. Termini de conservació: les dades seran tractades mentre hi hagi un interès per part de l’interessat en rebre el nostre butlletí electrònic.

 

2.3.2. Base jurídica: consentiment de l’interessat.

 

L’informem que pot retirar el consentiment donat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament realitzat amb anterioritat pel responsable.

 

 1. Destinataris de les seves dades

 

El responsable contracta amb tercers encarregats del tractament per poder prestar els serveis. En concret, el responsable té subscrits acords amb els següents proveïdors de serveis:

 

Google

Mailchimp

Acumbamail

Universitat de Barcelona (només per les ativitats relacionades amb la Universitat de Barcelona)

 

Amb excepció de les entitats esmentades, no se cediran les dades a altres tercers. Si per alguna raó fos necessari comunicar aquestes dades a tercers, se l’informarà prèviament i, si s’escau, se li demanarà el consentiment i s’especificaran les finalitats de la comunicació i la identitat del tercer al qual seran comunicades.

 

Tot això, amb excepció dels supòsits en què un requisit legal obligui a comunicar aquestes dades a un tercer.

 

 1. Drets

 

Les persones que ens faciliten les seves dades gaudeixen dels següents drets en relació amb les dades:

 

 1. Dret a l’accés
 2. Dret de rectificació o supressió
 3. Dret a la limitació del tractament
 4. Dret a la portabilitat
 5. Dret d’oposició
 6. Dret a revocar el consentiment

 

Si vol obtenir més informació sobre els seus drets, li suggerim que visiti la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

L’exercici d’aquests drets es podrà dur a terme enviant un correu electrònic a subministraments@lafluent.com, indicant clarament quin dret vol exercir i aportant una còpia del document d’identitat per acreditar la seva identificació. També pot dirigir-se a través del correu postal al domicili social del responsable que figura en el punt 1 de la present Política de Privacitat.

 

Addicionalment, l’informem sobre la possibilitat de presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control competent, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, especialment, en el cas que no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets. Pot posar-se en contacte amb l’Agència Espanyola de Protecció de Dades a través dels telèfons 901 100 099 i 912 663 517 o visitant-la a l’adreça carrer Jorge Juan, 6, 28001 Madrid.

 

 1. Procedència de les dades

 

La totalitat de les dades recollides procedeixen de l’interessat.

Política de galetes (cookies)

 

Posem a disposició dels usuaris la present política de galetes, on podran trobar tots els detalls sobre l’ús de galetes a la nostra pàgina web. Aconsellem als usuaris que visitin la present política de galetes amb freqüència, ja que pot ser actualitzada en qualsevol moment.

 

Què són les galetes?

 

Les galetes són petits fitxers que s’instal·len a l’equip de l’usuari quan aquest accedeix a un lloc web. Les galetes permeten, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi l’equip, depenent del tipus de galeta i de la informació que demanen, es poden utilitzar per reconèixer l’usuari.

 

Tipus de galetes

 

 1. Segons l’entitat que gestiona les galetes:
  1. Galetes pròpies: són aquelles que s’envien al dispositiu o terminal de l’usuari des del nostre equip o domini, a més són gestionades per nosaltres mateixos, com a titulars i editors de la present pàgina web.
  2. Galetes de tercers: són aquelles que són enviades al dispositiu o terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per nosaltres mateixos, sinó per un tercer que tractarà la informació obtinguda a través de les galetes.

 

 1. Segons el temps de conservació:
  1. Galetes de sessió: són aquelles que recapten i emmagatzemen les dades quan l’usuari accedeix a la pàgina web i cessen un cop que l’usuari en surt.
  2. Galetes persistents: són aquelles que tenen una durada determinada en el temps pel responsable del tractament. El temps de conservació pot variar d’uns minuts a diversos anys. S’utilitzen per guardar i recuperar certs paràmetres cada vegada que l’usuari visita la pàgina web.

 

 1. Segons la finalitat:
  1. Galetes tècniques: són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries per al correcte funcionament de la pàgina web i per utilitzar les diferents opcions o serveis que oferim. Per exemple, les que serveixen per mantenir la sessió; gestionar el temps de resposta, rendiment o validació d’opcions; utilitzar elements de seguretat; compartir contingut amb xarxes socials, etc.
  2. Galetes de personalització: són aquelles que permeten que l’usuari pugui especificar o personalitzar algunes característiques de la pàgina web. Per exemple, definir l’idioma, configuració regional o tipus de navegador.
  3. Galetes d’anàlisi: són aquelles que ens permeten realitzar un seguiment i anàlisi del comportament de l’usuari a la nostra pàgina web per elaborar perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris. Se solen utilitzar per mesurar l’activitat de l’usuari amb l’objectiu de millorar el servei que li oferim en funció dels resultats que obtenim. Per exemple, mitjançant una galeta analítica es controlarien les àrees geogràfiques de major interès d’un usuari, quin és el producte o servei de més acceptació, etc.
  4. Galetes publicitàries: són aquelles que ens permeten gestionar els espais publicitaris en els llocs web.
  5. Galetes de publicitat comportamental: són aquelles que permeten gestionar els espais publicitaris de la nostra pàgina web. La funció d’aquestes galetes és emmagatzemar informació del comportament dels usuaris en la nostra pàgina web, per posteriorment mostrar publicitat personalitzada.

 

Quines galetes utilitzem?

 

Google Analytics

Mailchimp

Soundcloud

Bandcamp

Spotify

Youtube

 

Com desactivar o eliminar les galetes?

 

Els usuaris poden, en qualsevol moment, desactivar o eliminar les galetes enunciades a través de la configuració de les opcions del navegador utilitzat en el dispositiu o terminal. Els usuaris han de tenir en compte que, si rebutgen o esborren les galetes de navegació per a la pàgina web, no podrem mantenir les seves preferències i algunes característiques de la pàgina no estaran operatives, de manera que no podrem oferir-los serveis personalitzats i cada vegada que naveguin per la nostra pàgina web haurem de sol·licitar-los de nou l’autorització per a l’ús de galetes.

 

A continuació, oferim enllaços en els quals els usuaris trobaran informació sobre com activar les seves preferències en els principals navegadors:

Més informació

Si teniu qualsevol pregunta sobre com fem servir les galetes, i no està contestada en aquesta política de galetes, si us plau, envieu-nos els vostres comentaris a través del correu electrònic subministraments@lafluent.com.

 

Si necessiteu obtenir més informació sobre l’ús de galetes per part de llocs web, podeu consultar la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic i la Guia sobre l’ús de galetes publicada per l’Agència de Protecció de Dades.